Prijzen trouwfotografie


Een complete trouwreportage van 6 uur heb je al voor € 1495,-. 

Dit is inclusief minimaal 300 trouwfoto's, reiskosten en een verrassingsalbumpje (upgrade mogelijk).

Het begint allemaal met de aanvraag of ik op jullie trouwdatum beschikbaar ben. We maken dan een afspraak om kennis te maken en jullie wensen door te nemen. Vóór DE datum hebben we nog contact om de puntjes op de i te zetten. En dan is het zo ver!

Lekker ontspannen, meegaan met de flow van de dag en jullie trouwdag in beeld vastleggen. Jullie genieten van elkaar én van alle emoties op zo'n dag en ik fotografeer de mooie momenten en meng me onder de gasten voor de leuke spontane foto's.
Alleen met de foto's van jullie samen stuur ik hier en daar wat bij voor het allermooiste resultaat.

Na de trouwdag ontvang jullie al binnen een week een selectie in een slideshow met muziek die je kunt delen met familie en vrienden.  De hele trouwreportage ontvangen jullie binnen 4 weken!

Laten we een afspraak maken. Ik maak graag een totaalpakket dat helemaal aansluit op jullie wensen. 

Loveshoot € 350,-

Hebben jullie een trouwreportage bij mij geboekt dan krijgen jullie 20% korting op de Loveshoot.

In overleg zoeken we een locatie die helemaal bij jullie past. Tijdens deze fotoshoot kunnen jullie vast wennen aan mij en aan de camera.
Ook leuk om de foto's te gebruiken voor de uitnodiging van jullie huwelijk.

En gaan jullie niet trouwen, dan kunnen we natuurlijk ook op pad om een reportage te maken van jullie samen. Jullie ontvangen alle geselecteerde foto's in hoge resolutie in een online (beveiligde) gallery.
Meer informatie en foto's kun je vinden onder Loveshoot.

Foto’s van een bruiloft of een fotoshoot kunnen door mij gebruikt worden voor de promotie van mijn bedrijf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan plaatsing op mijn website, op mijn zakelijke socials of deelname aan wedstrijden. Wil je dit niet laat het me dan even weten. Bij het plaatsen van een opdracht zijn de algemene voorwaarden van Bergh-Fotografie van toepassing.

© Copyright op beelden en teksten l fotograaf Hilversum l 't Gooi 

trouwfotograaf, bruidsfotograaf, trouwen, fotograaf, huwelijksfotograaf, bruiloft, hilversum, 't gooi, utrecht, amersfoort, almere, Noordholland, zuidholland, utrecht, Bussum, Huizen naar boven

trouwen