Zoals inmiddels wel bekend fotografeer ik bruiloften vanaf 6 uur samen met Annemiek. Maar wie is Annemiek eigenlijk?
Nou, komt ie....

Getrouwd met een drukke ondernemer, moeder van 4 kinderen op de basisschool, een hond, 2 katten en 3 paarden. Je kunt je wel voorstellen dat ze een druk leven heeft. Verder is ze zorgzaam voor iedereen en zit ze nooit om een praatje verlegen.

Jaren geleden volgde ze bij mij een fotocursus en bleef contact houden. Ze wilde graag een keer mee naar een bruiloft. Zo gezegd zo gedaan. Inmiddels heeft ze grote sprongen gemaakt en zijn we een goed team. Ik focus me tijdens de ceremonie met name op het bruidspaar en Annemiek op de ouders, vrienden en eventuele kinderen die zo lekker zichzelf zijn.

Tijdens de shoot van het bruidspaar ben ik Annemiek vaak kwijt. Zit ze in een boom, tussen de struiken, bijna in een sloot of moet ik haar losmaken uit een bramenstruik... alles voor DE foto.

En laat ik vooral niet vergeten, de gezelligheid als we samen door het land rijden van locatie naar locatie. Kortom, ik hoop dat ze naast haar drukke privéleven nog lang met mij mee gaat.

tweede fotograaf, annemiek, fotograaf hilversum, trouwreportage

Naam
Antispam (vul hier 'ja' in)

Een 2e fotograaf op je bruiloft De leukste fotocursus vind je in Hilversum 't Gooi! Promotie Universiteit Utrecht 'Ready to give up on life' Een fotograaf bij je afscheidsrede l UVA Bruidsfotografie Kameryck in Kamerik l trouwfotograaf Hilversum Trouwfotografie in hartje Utrecht! Trouwfotograaf bij Finley Loosdrecht - Claudia en Mark Trouwfotografie Landgoederij Bunnik l Sammy & Henjo Trouwfotografie De Hoefslag Bosch en Duin l Tim & Judith Yeaaaah een Hindoestaanse bruiloft - Daniel & Geeta
naar boven

Blog: Een 2e fotograaf op je bruiloft